Werken als bewakingsagent bij MAAT Security

Eerlijk is eerlijk, bij MAAT Security kom je niet zomaar binnen. Wij verlenen top-service aan topbedrijven. En daar zoeken we dus ook top-bewakingsagenten voor.

Wat wij verstaan onder top-bewakingsagenten? Mensen die vooruit willen, die wat van hun leven willen maken. Mensen die liever een serieuze baan bij een serieuze baas willen dan een spannend avontuur in het nachtleven. Bij het aannemen van mensen kijken we dan ook verder dan onze neus lang is. We willen vooral graag weten wie je bent, wat je - als mens - in huis hebt. Een diploma zegt veel, maar is lang niet alles. Feitelijk hebben we liever een goede man of vrouw met een imperfect CV dan een verlegen muis met een modelachtergrond. 

MAAT bewakingsagenten zijn uit MAAT hout gesneden. MAAT bewakingsagenten hebben ambities. Werken graag bij en met ons. Zijn trots op hun werkgever en hun klanten, die zij overigens 'onze' klanten noemen. MAAT bewakingsagenten werken vaak langere tijd bij ons. Denken mee, komen met ideeën, zijn kritisch, werken hard en slim, en staan open voor ontwikkeling en training. Stellen het op prijs dat ze samenwerken met de politie en een supervisor. Hebben oog voor hun collega's en vormen graag een team. Wie zich hierin kan vinden is nu al halverwege …

Maatpak

Geen grapje. Onze mensen zien er perfect uit op de werkvloer. Daar hoort een mooi maatpak bij, en een tiptop uitstraling; dressed for success. Want uitstraling begint met je goed voelen, je zelfzeker voelen, weten waar je voor staat en een strakke outfit. Vandaar dat maatpak, in combinatie met een wit overhemd en 'n smaakvolle MAAT das.

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons solliciteert, zal je al snel merken dat onze arbeidsvoorwaarden meer dan ok zijn. Vele van onze bewakingsagenten werken al jaren bij ons. En dat is niet omdat ze niet tevreden zijn. Voor je verdere opleiding en ontwikkeling hebben we de MAAT Academy in het leven geroepen. Hier werk je aan jezelf, aan je vakkennis en aan je toekomst. Samen met je collega's. 

Interesse? Lijkt een baan bij ons je wat? Solliciteer dan online!