Security vacatures

Zoek je al enige tijd naar een van de security vacatures bij jou in de buurt? Dan is het zeker een interessante optie om eens te kijken naar de vacatures van MAATbeveiliging. Je woont bij voorkeur in een grote stad. We hebben zeer regelmatig security vacatures in Amsterdam en de Randstad, maar ook in andere grote steden als Maastricht, Nijmegen en Roermond. Als je belangstelling hebt voor een van onze vacatures in de beveiliging en direct wilt solliciteren, dan kan dat. Maak daarvoor gebruik van de knop onderaan de pagina, maar let er wil op dat je in het bezit dient te zijn van het diploma Beveiliger 2.

MAATbeveiliging, expert in retail security

MAATbeveiliging is een bedrijf dat zich hoofdzakelijk focust op retail security, oftewel winkelbeveiliging. Het tempo waarin wij groeien is hoog en het klantenbestand wordt alleen maar groter en groter. Met die reden zijn wij dan ook continu op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s. De meeste grote winkelketens vertrouwen ons volledig op het gebied van retail security. Dat willen we graag zo houden en zijn we op zoek naar uitstekende kandidaten voor onze security vacatures.

Ben jij dus de persoon die het succesvolle, sterke team van MAATbeveiliging komt versterken? Ben jij die nette gastheer met een zeer scherp oog voor ongewenste activiteiten? Vind je een baan in de beveiliging een echte uitdaging? Dan zijn we dringend naar jou op zoek; solliciteer daarom nu bij MAATbeveiliging naar een van onze security vacatures. Dat kun je doen door op de knop onderaan op deze pagina te klikken. Dan stellen we een aantal vragen en ga je direct door naar het sollicitatieformulier.

Activiteiten bij een baan in de security

Nog niet gesolliciteerd op een van onze security vacatures? Weet je nog niet exact wat jouw werkzaamheden zullen zijn bij een baan in de beveiliging? Dan geven we graag wat meer uitleg over jouw, mogelijk toekomstige, werkzaamheden als winkelbeveiliger.

Als eerste is het belangrijk dat je klaar dient te staan als een keurige gastheer en aanspreekpunt voor de winkel. Je dient direct herkenbaar te zijn als beveiliger, niet alleen door klanten maar ook door het personeel van de betreffende winkelketen.

Maar het belangrijkste is het in de gaten houden van mogelijke ongewenste activiteiten. Hierbij kun je denken aan vandalisme, diefstal, brand, ongewenst gedrag en andere eventuele calamiteiten. Het uiteindelijke doel hiervan is het terugdringen en minimaliseren van derving, oftewel de goederen die zonder kassabon de winkel verlaten. Derving kan tevens ook door het winkelpersoneel worden veroorzaakt, dus een scherp oog is noodzakelijk.

Weet je voldoende en ben je er klaar voor om te solliciteren op onze security vacatures? Dan horen we graag van je. Je kunt direct gebruik maken van ons sollicitatieformulier, als je op onderstaande knop klikt kun je direct solliciteren. Wij kijken vervolgens of je in aanmerking komt voor een van onze security vacatures.