Vacatures beveiliger Alkmaar

Ben je in voor een leuke baan als beveiliger in de regio Alkmaar? Dan ben je bij MAATbeveiliging aan het goede adres. Wij hebben leuke vacatures voor gediplomeerde winkelbeveiligers (met Diploma Beveiliger 2). Solliciteer nú naar een baan als winkelbeveiliger in Groningen bij MAATbeveiliging.

Vacature winkel beveiliger Alkmaar

Voor de winkelbeveiliging van toonaangevende Retailers in de Regio Alkmaar zijn wij op zoek naar ambitieuze gediplomeerde beveiligers. Winkelbeveiligers zijn de betere beveiligers. Sociaal vaardig en goed getraind: echte toppers in hun vak. Wanneer je een verantwoordelijke baan zoekt waarin je een steentje kunt bijdragen aan een prettiger samenleving en een rustige en veilige omgeving, is een job als winkelbeveiliger misschien iets voor jou!

Je houdt preventief toezicht, signaleert eventuele onregelmatigheden en bent een uitstekend gastheer/vrouw van onze opdrachtgever. Je staat het winkelend publiek met raad en daad terzijde. En wanneer zich een dreigende situatie voordoet, weet je ook wat je te doen staat. Je kan handelend en doortastend optreden, zonder je kalmte te verliezen.

Kortom, ben jij op zoek naar een full-/parttime baan, een leuke werkomgeving, beschik jij over een flexibele instelling en heb jij een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel, reageer dan snel!

Functie eisen:

De MAATbeveiliger m/v waar wij naar op zoek zijn, beschikt over:

  • Het diploma Beveiliger-2 (voorheen ABM);
  • Onbesproken gedrag;
  • De bereidheid om in de avonduren en in het weekend te werken;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Een stevige persoonlijkheid met een stabiel karakter;
  • Een representatief uiterlijk.