Vacatures winkelbeveiliger in Almere

Wanneer je op zoek bent naar een leuke baan als beveiliger in Almere, dan zit je goed bij MAATbeveiliging. We hebben namelijk de beschikking over een groot aantal uitdagende vacatures in Almere. Voor deze vacatures dien je wel in het bezit te zijn van het diploma Beveiliger 2. Als jij je geroepen voelt voor een van onze vacatures, solliciteer dan snel via onderstaande knop.

MAATbeveiliging, de expert in winkelbeveiliging

We zijn een bedrijf dat tegenwoordig snel groeit, ontzettend snel zelfs. Het klantenbestand groeit alleen maar en steeds meer bekende winkels vertrouwen ons volledig op het gebied van winkelbeveiliging. Door deze ontwikkeling zijn wij continu op zoek naar nieuwe winkelbeveiligers.

We zijn momenteel in het bezit van een sterk en succesvol team met beveiliging specialisten, ben jij degene die ons team komt versterken? Ben jij de keurige gastheer met een scherp oog voor ongewenste activiteiten? Zie je het bewaken van veiligheid, rust en orde als een echte uitdaging? Solliciteer dan op een van onze beveiliging vacatures in Almere.

Wat is jouw taak als winkelbeveiliger?

Wanneer je nog niet hebt gesolliciteerd op een van onze beveiliging vacatures in Almere, leggen we je graag uit wat de dagelijkse bezigheden van een winkelbeveiliger zijn. Niet alleen verminder je de derving van de winkel. Dat wil zeggen: de producten die zonder kassabon de winkel verlaten. Maar ook voorkom je zaken zoals andere vormen van diefstal, vandalisme, brand, agressief gedrag en andere calamiteiten. Je bent direct herkenbaar voor de medewerkers en de klanten van de winkel(keten) waar je wordt ingezet. Naast het herkennen van ongewenste activiteiten dien je ook klaar te staan als gastheer en aanspreekpunt in de winkel.

Enthousiast geworden of heb je belangstelling gekregen voor een beveiliging vacature in Almere? Laat het ons weten door direct gebruik te maken van het sollicitatieformulier. Klik daarvoor op de onderstaande knop.