Facturatiemedewerker - boekhouder m/v 32-40 uur per week

Door enorme expansie die wij ondergaan hebben wij behoefte aan een medewerker facturatie/boekhouder die zijn of haar mannetje staat in een soms hectische werkomgeving.

Functieomschrijving

  • Je verzorgt in samenwerking met afdeling Finance de facturering voor de entiteiten binnen MAAT.
  • Je zorgt voor aansluiting tussen de facturatie en boekhouding.
  • Je verzorgt voor diverse klanten de budgetoverzichten en signaleert de verschillen.
  • Je bent het spil tussen de afdelingen planning in de 3 landen en zorgt voor het tijdig en juist aanleveren te factureren uren.
  • Je ondersteund de afdeling Finance bij de administraties van onze entiteiten.

Functie-eisen

Wij verwachten van onze medewerker een grote mate van zelfstandigheid bij het uitvoeren van de werkzaamheden maar dat hij/zij ook de samenwerking en de verbinding zoekt met collega's. Je durft initiatief en verantwoording te nemen en je hebt een proactieve houding. Je bent in staat de administratie naar een hoger niveau te tillen en je beschikt over een gezonde dosis humor. Een boekhoudkundige achtergrond stelt je in staat deze functie inhoudelijk goed uit te voeren en je beschikt dan ook over minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding bedrijfsadministratie. Ervaring met Exact Globe en Synergy is een pré. 

Arbeidsvoorwaarden

  • Salarisomschrijving: marktconform.
  • Dienstverband: jaarcontract met eventueel uitzicht op vast dienstverband.

Over MAAT International

Binnen MAAT International worden alle administraties gevoerd t.b.v. de diverse werkmaatschappijen die onder de MAAT groep vallen.

Een van deze werkmaatschappijen is bijvoorbeeld MAATbeveiliging. Sinds 2008 is MAATbeveiliging zeer succesvol Retail Beveiliging specialist in Nederland. In de afgelopen 10 jaar is MAATbeveiliging inmiddels marktleider in de niche Retail Beveiliging.

Daarnaast is MAAT ook werkzaam in Duitsland onder de naam MAAT Security GmbH en in België onder de naam MAAT Security NV. De administraties worden vanuit ons hoofdkantoor in Capelle ad IJssel gevoerd.

Een van de belangrijkste onderdelen binnen onze administratie is naast de verloning van ons personeel dus ook een snelle, correcte facturatie aan al onze opdrachtgevers. Daarnaast hebben we binnen MAAT onze opleidingstak ondergebracht, hierbinnen zijn weer aparte afspraken t.bv. facturatie inzake loonsubsidies enz. De facturatie wordt in Nederland via Exact Globe gedaan, in Duitsland en België met pakketten die voldoen aan de desbetreffende voorwaarden binnen het land.

Interesse?

Inlichtingen kun je inwinnen bij de heer D. Trouw, Concern Controller. Tel: 010-7144941.

Heb je belangstelling voor deze vacature, dan ontvangen wij graag uiterlijk 7 december een motivatie met CV per email op: pz@maatbeveiliging.nl