Vacatures winkelbeveiligers in Leiden

Ben je op zoek naar een leuke baan als winkelbeveiliger in Leiden, dan ben je bij MAATbeveiliging aan het goede adres. Wij hebben uitdagende vacatures in Leiden voor gediplomeerde winkelbeveiligers (met Diploma Beveiliger 2). Solliciteer nú naar een baan als winkelbeveiliger in Leiden bij MAATbeveiliging!

Wanneer je een verantwoordelijke baan zoekt waarin je een steentje kunt bijdragen aan een prettiger samenleving en een rustige en veilige omgeving, is een job als winkelsurveillant misschien iets voor jou!

Je houdt preventief toezicht, signaleert eventuele onregelmatigheden en bent een uitstekend gastheer/vrouw van onze opdrachtgever. Je staat het winkelend publiek met raad en daad terzijde. En wanneer zich een dreigende situatie voordoet, weet je ook wat je te doen staat. Je kan handelend en doortastend optreden, zonder je kalmte te verliezen.

De beveiliger die wij zoeken beschikt over:

  • Het diploma Beveiliger-2 (voorheen ABM);
  • Onbesproken gedrag *;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Een stevige persoonlijkheid met een stabiel karakter;
  • Een representatief uiterlijk;
  • Beloning conform de CAO particuliere beveiliging.

Aanvullende eisen: screening door de Politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een positieve uitslag is voorwaarde voor aanname.

Kortom, ben jij op zoek naar een baan in de winkelbeveiliging, een leuke werkomgeving, beschik jij over een flexibele instelling en heb jij een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel, reageer dan snel! Stuur jouw CV voorzien van een motivatiebrief naar de afdeling Recruitment. Bij gebleken geschiktheid nemen wij z.s.m. contact met je op.