Vacatures winkelbeveiliger in Zwolle

Ben je in voor een leuke baan als beveiliger in Zwolle, dan ben je bij MAATbeveiliging aan het goede adres. Wij hebben uitdagende vacatures in Zwolle voor gediplomeerde winkelbeveiligers (met Diploma Beveiliger 2). Solliciteer nú naar een baan als winkelbeveiliger in Zwolle bij MAATbeveiliging.

Beveiliging Zwolle van winkels in 't centrum

Ook in Zwolle krijgen wij regelmatig nieuwe klanten voor de winkelbeveiliging. Om die opdrachtgevers, winkelketens met mooie winkels in het stadscentrum, goed van dienst te zijn met beveiliging Zwolle zoeken wij serieuze beveiligers met drive en ambitie.
Voor deze vacatures in Zwolle is het van belang dat je jezelf als een vis in het water voelt in grote warenhuizen en winkelcentra. Bij ons zijn in de beveiliging Zwolle mannen en vrouwen welkom. Pit, de juiste instelling en een professionele houding, daar gaat het om bij de vacatures beveiliging Zwolle van MAATbeveiliging.

Vacatures in Zwolle bij aantrekkelijke winkelketens

Grote winkelketens zien MAATbeveiliging terecht als dé specialist in winkelbeveiliging. We spreken ook wel van winkelsurveillance. Daarom krijgen wij er steeds nieuwe klanten en nieuwe projecten bij. Met name van bekende winkelketens, succesvolle zaken met bekende namen. 

Woon en werk je in Zwolle en/of omgeving? Heb je het diploma Beveiliger 2? Zoek je uitdagend werk in Zwolle? Solliciteer dan nu!