Weekendkrachten beveiliging Arnhem en Nijmegen

Voor de winkelbeveiliging van toonaangevende retailers in de regio Nijmegen en Arnhem zijn wij op zoek naar ambitieuze gediplomeerde beveiligers. Wanneer je een verantwoordelijke baan zoekt waarin je een steentje kunt bijdragen aan een prettiger samenleving en een rustige en veilige omgeving, is een job als winkelsurveillant misschien iets voor jou!

Parttime winkelbeveiliger - weekendkracht

Je houdt preventief toezicht, signaleert eventuele onregelmatigheden en bent een uitstekend gastheer/vrouw van onze opdrachtgever. Je staat het winkelend publiek met raad en daad terzijde. En wanneer zich een dreigende situatie voordoet, weet je ook wat je te doen staat. Je kan handelend en doortastend optreden, zonder je kalmte te verliezen. Kortom, ben jij op zoek naar een parttime weekendbaan, een leuke werkomgeving, beschik jij over een flexibele instelling en heb jij een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel, reageer dan snel!

De MAATbeveiliger m/v waar wij naar op zoek zijn, beschikt over:

  • Het diploma Beveiliger-2 (voorheen ABM);
  • Onbesproken gedrag;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Een stevige persoonlijkheid met een stabiel karakter;
  • Een representatief uiterlijk.

Aanvullende eisen: screening door de Politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een positieve uitslag is voorwaarde voor aanname.

PS: de baan heeft dus een PART-TIME karakter, en je kunt eenmaal in dienst in deze baan opgeroepen worden voor inzet gedurende alle weekenden. Ben je daartoe niet bereid en zoek je een fulltime baan in de beveiliging, bekijk dan de reguliere vacatures!