Waardering en persoonlijke aandacht

Cultuur

MAATjes van elkaar

De naam MAATbeveiliging is niet zomaar gekozen. Het zegt namelijk veel over onze bedrijfsidentiteit, normen en waarden. We leveren beveiligingsdiensten op maat én we zijn maten van elkaar. Iedereen die bij ons werkt hoort erbij, helpt een ander en accepteert collega’s. Fouten mag je maken, daar kun je van leren. Maar maten staan voor elkaar in. Dit betekent dat we er op de werkvloer voor elkaar zijn. Staan er in een winkelstraat twee beveiligers in twee verschillende winkels? Dan houden ze niet alleen de eigen winkel in de gaten, maar kijken ze ook hoe het bij hun collega gaat.

We doen wat we beloven en we beloven wat we doen. En daar zijn we trots op.

Motivatie en enthousiasme

Wil je hier werken? Dan hoor je er direct bij. Maar we verwachten wel één ding: dat je gemotiveerd en met enthousiasme naar je werk gaat. En dat je nét even een tandje bijzet. Gaat de winkel waarin je werkt om 6 uur dicht? Dan gaan we ervan uit dat je niet om 5 minuten voor 6 klaarstaat met je tas in de hand, maar dat je wacht tot de laatste medewerker de deur uit is. Dát is inzet. En dat wordt hier 100% gewaardeerd.

Motivatie en enthousiasme

Persoonlijkheid en waardering

We zetten in op een persoonlijke relatie met ons personeel. Is er iemand jarig? Dan sturen we een verjaardagskaart. Is het Suikerfeest of Pasen? Dan krijgen de medewerkers een kleine blijk van waardering. Wordt er echt bovenmatig gepresteerd? Dan wordt ook dat beloond. We zijn een mensenbedrijf, geen fabriek. Het oog van het menselijke is dan ook in grote mate aanwezig. Ieder mens is uniek en heeft eigen vaardigheden, interesses en ideeën. We willen dat al onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en optimaal kunnen presteren.

Sterke organisatie

Bij MAATbeveiliging doen we wat we beloven en beloven we wat we doen. Lukt het even niet of zijn er problemen? Dan is er geen man overboord. Je krijgt de vrijheid om die problemen op te lossen. Maar als je aan het werk bent moet je je wel realiseren dat je er niet alleen voor jezelf staat, maar ook voor je collega’s. We verwachten dus veel inzet en een proactieve houding. Het is belangrijk dat je als beveiliger zelf initiatieven neemt en een bijdrage levert aan de winkel waarin je staat. Dit zorgt ervoor dat we een sterke organisatie zijn en elkaar kunnen vertrouwen.

Sterke organisatie