Baan als beveiliger in Breda

Vacatures Breda

Beveiliging Vacatures Breda

Als je op zoek bent naar een uitdagende baan als beveiliger in Breda, dan zit je goed bij MAATbeveiliging. We hebben namelijk de beschikking over een groot aantal vacatures in Breda. Voor deze vacatures dien je in het bezit te zijn van het diploma Beveiliger 2. Voel jij je geroepen voor een van onze vacatures, solliciteer dan snel via de knop onderaan op deze pagina.

MAATbeveiliging, de specialist in winkelbeveiliging

MAATbeveiliging groeit in een razendsnel tempo. Het klantenbestand groeit steeds meer en steeds meer bekende winkelketens vertrouwen ons volledig als het gaat om winkelbeveiliging. Dankzij deze ontwikkelingen zijn wij continu op zoek naar nieuwe maar vooral enthousiaste winkelbeveiligers.

MAATbeveiliging is een sterk en succesvol team met beveiliging specialisten, ben jij degene die ons team wilt komen versterken? Ben jij net dié keurige gastheer met een scherp oog voor niet-gewenste activiteiten? Zie je het bewaken van veiligheid, rust en orde als een echte uitdaging? Solliciteer dan op een van onze uitdagende beveiliging vacatures in Breda.

Werkzaamheden als winkelbeveiliger in Breda?

Wanneer je nog niet hebt gesolliciteerd op een van onze beveiliging vacatures in Breda, leggen we je graag uit wat de dagelijkse bezigheden van een winkelbeveiliger zijn. Niet alleen verminder je de derving van de winkel. Dat wil zeggen: de producten die zonder kassabon de winkel verlaten. Maar ook voorkom je andere vormen van diefstal, vandalisme, brand, ongewenst gedrag en andere calamiteiten. Je bent direct herkenbaar voor het personeel en de klanten van de winkel(keten) waar je wordt ingezet. Naast het herkennen van ongewenste activiteiten dien je ook klaar te staan als keurige gastheer en als aanspreekpunt in de winkel.

Enthousiast geworden of heb je belangstelling gekregen voor een beveiliging vacature in Breda? Laat het ons weten door direct gebruik te maken van het sollicitatieformulier. Klik daarvoor op de onderstaande knop om direct naar het sollicitatieformulier te gaan.

Lees verder