Baan als beveiliger in Den Haag

Vacatures Den Haag

Vacatures winkelsurveillanten Den Haag

Als je een baan in beveiliging Den Haag en omstreken zoekt dan ben je bij MAATbeveiliging aan het goede adres. Wij hebben vacatures Den Haag en omstreken voor gediplomeerde winkelbeveiligers (met Diploma Beveiliger 2). Een leuke baan in de beveiliging Den Haag.

Security Den Haag voor ambitieuze beveiligers

Ook in Den Haag en omgeving groeit onze klantenkring voortdurend. Om die (voor een deel nieuwe) opdrachtgevers goed van dienst te kunnen zijn met security Den Haag e.o. zoeken wij serieuze, ambitieuze beveiligers. Voor deze vacatures Den Haag moet je jezelf thuis voelen in grote en bekende winkels, zowel filiaalbedrijven als de grotere zelfstandige zaken. Bij ons zijn in de security Den Haag e.o. zowel mannen als vrouwen welkom. De juiste instelling en houding, daar gaat het om bij vacatures Den Haag e.o. van MAATbeveiliging. 

Vacatures Den Haag e.o. bij toonaangevende retailers

De markt erkent MAATbeveiliging als dé specialist op het gebied van retailbeveiliging, ook wel winkelsurveillance genoemd. Daarom krijgen wij er voortdurend nieuwe klanten en nieuwe opdrachten bij. Vooral van succesvolle winkelketens, mooie zaken met bekende namen. Waar toppers die solliciteren op de vacature Den Haag e.o., de MAATbeveiligers met diploma Beveiliger 2 op zak, zich zeker op hun plaats voelen.

Woon en werk je in de Randstad in (of in de buurt van) Den Haag, heb je het diploma Beveiliger 2 en zoek je een baan in beveiliging Den Haag en omstreken? Solliciteer dan nu!

Lees verder