Baan als beveiliger in Eindhoven

Vacatures Eindhoven

Vacatures winkelbeveiligers in Eindhoven

Ben je in voor een leuke baan als beveiliger in de regio Eindhoven, Tilburg of Den Bosch dan ben je bij MAATbeveiliging aan het goede adres. Wij hebben uitdagende vacatures voor gediplomeerde winkelbeveiligers (met Diploma Beveiliger 2). Solliciteer nú naar een baan als winkelbeveiliger in Eindhoven bij MAATbeveiliging.

Beveiliging Eindhoven

Ook in Eindhoven krijgen wij regelmatig nieuwe opdrachten en nieuwe klanten voor de winkelbeveiliging. Om die opdrachtgevers, altijd winkelketens met mooie winkels in populaire winkelcentra, goed van dienst te zijn met beveiliging Eindhoven zoeken wij serieuze beveiligers met de nodige ambitie. 

Voor deze vacatures in Eindhoven is het van belang dat je jezelf als een vis in het water voelt in grote warenhuizen, bouwmarkten en winkelcentra. Bij MAATbeveiliging zoeken we in de beveiliging Eindhoven mannen en vrouwen met pit! Een positieve instelling, goede manieren en een professionele houding, daar gaat het om bij de vacatures Eindhoven van MAATbeveiliging.

Vacatures in Eindhoven bij bekende winkelketens

De branche ziet MAATbeveiliging als dé specialist in winkelbeveiliging. We spreken ook wel van winkelsurveillance. Daarom krijgen wij er vaak nieuwe klanten voor winkelbeveiliging bij. Met name van bekende winkelketens, drukke zaken met klinkende namen. Lijkt het je wat: 'Werk Eindhoven' in mooie winkelcentra? Waar toppers die solliciteren op vacatures in Eindhoven, de MAATbeveiligers met diploma Beveiliger 2 op zak, zich op hun plaats zullen voelen.

Woon en werk je in Eindhoven of omgeving? Heb je het diploma Beveiliger 2? Zoek je uitdagend werk in Eindhoven? Solliciteer dan nu!

Lees verder