Baan als beveiliger in Tilburg

Vacatures Tilburg

Vacatures winkelbeveiliger in Tilburg

Ben je in voor een leuke baan als winkelbeveiliger in Tilburg, dan ben je bij MAATbeveiliging op je plek. Wij hebben uitdagende vacatures in Tilburg - in het stadscentrum - voor serieuze en ervaren (winkel-) beveiligers mét Diploma Beveiliger 2. Solliciteer nú naar een baan als winkelbeveiliger in Tilburg bij MAATbeveiliging. 

Winkelbeveiliging Tilburg

Ook in Tilburg krijgen wij regelmatig nieuwe opdrachten en nieuwe klanten voor winkelbeveiliging. Om die opdrachtgevers, winkelketens met mooie winkels in populaire winkelcentra, goed van dienst te zijn met beveiliging Tilburg zoeken wij serieuze beveiligers met de nodige ambitie. 

Voor deze vacatures Tilburg is het van belang dat je jezelf als een vis in het water voelt in grote warenhuizen en winkelcentra. Bij ons zijn in de winkelbeveiliging Tilburg mannen en vrouwen welkom. Pit, de juiste instelling en een professionele houding, daar gaat het om bij de vacatures Tilburg van MAATbeveiliging.

Vacatures beveiliging in Tilburg bij mooie winkelketens

De markt ziet MAATbeveiliging terecht als dé specialist in winkelbeveiliging. We spreken ook wel van winkelsurveillance. Daarom krijgen wij er steeds nieuwe klanten en nieuwe projecten bij. Met name van bekende winkelketens, succesvolle zaken met klinkende namen. 

Woon en werk je in Tilburg of omgeving? Heb je het diploma Beveiliger 2? Zoek je uitdagend werk in Tilburg? Solliciteer dan nu!

Lees verder