Baan als beveiliger in Utrecht

Vacatures Utrecht

Vacatures winkelbeveiligers in Utrecht

Ben je in voor een puike baan als winkelbeveiliger in Utrecht, dan ben je bij MAATbeveiliging aan het goede adres. Wij hebben uitdagende vacatures in Utrecht voor gediplomeerde winkelbeveiligers (met Diploma Beveiliger 2). Solliciteer nú naar een baan als winkelbeveiliger in Utrecht bij MAATbeveiliging.

Beveiliging Utrecht en omstreken

Ook in de bruisende stad Utrecht en omstreken krijgen wij voortdurend nieuwe opdrachten en nieuwe klanten. Om die opdrachtgevers, stuk voor stuk prachtige winkels en populaire winkelcentra, goed van dienst te zijn met beveiliging Utrecht e.o. zoeken wij serieuze beveiligers met de nodige ambitie. Voor deze vacatures in Utrecht is het van belang dat je jezelf als een vis in het water voelt in grote warenhuizen, bouwmarkten en winkelcentra. Bij ons zijn in de beveiliging Utrecht e.o. mannen en vrouwen welkom. Pit, de juiste instelling en een professionele houding, daar gaat het om bij vacatures Utrecht e.o. van MAATbeveiliging.

Vacatures in Utrecht bij succesvolle winkelketens

De markt ziet MAATbeveiliging terecht als dé retailbeveiliging specialist. We spreken ook wel van winkelsurveillance. Daarom krijgen wij er steeds nieuwe klanten en nieuwe projecten bij. Met name van bekende winkelketens, succesvolle zaken met klinkende namen. Werk Utrecht in schitterende winkelcentra. Waar toppers die solliciteren op vacatures in Utrecht e.o., de MAATbeveiligers met diploma Beveiliger 2 op zak, zich zeker op hun plaats gaan voelen.

Woon en werk je Utrecht of omgeving? Heb je het diploma Beveiliger 2? Zoek je uitdagend werk in Utrecht en omstreken? Solliciteer dan nu!

Lees verder