Beveiliging vacatures Den Bosch

Beveiliging vacatures Den Bosch

Winkelbeveiliging vacatures Den Bosch

Ben je al enige tijd op zoek naar een uitdagende baan als winkelbeveiliger in (het centrum van) Den Bosch? Dan kan MAATbeveiliging zeker iets voor jou betekenen. We hebben beveiliging vacatures in Den Bosch. Heb je belangstelling voor zo'n vacature? Zin in een boeiende baan bij een leuk, succesvol en super-dynamisch bedrijf? Dan kun je direct solliciteren door op de sollicitatie-knop te klikken onderaan deze pagina.

MAATbeveiliging, de specialist in winkelbeveiliging

We zijn verregaand gespecialiseerd in winkelbeveiliging en groeien momenteel in een razendsnel tempo. Ons klantenbestand wordt groter en groter, vandaar dat bekende winkelketens ons volledig vertrouwen ten aanzien van hun winkelbeveiliging. Door die snelle groei zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste collega’s met een passie voor beveiliging. En de wil om, samen met net zo gepassioneerde collega's (MAATjes noemen we die), iets goeds neer te zetten voor ons retail-klanten.

MAATbeveiliging is een sterk en succesvol team met experts op het gebied van beveiliging. Ben jij de man/vrouw die ons team komt versterken? Ben jij net dié correcte gastheer/gastvrouw met een scherp oog voor ongewenste activiteiten? Zie je het bewaken van veiligheid, rust en orde als een echte uitdaging? Dan kun je per direct solliciteren op een van onze uitdagende beveiliging vacatures in Den Bosch.

Winkelbeveiliger - veeleisende, maar spannende baan!

Voordat je gaat solliciteren op een van onze winkelbeveiliging vacatures in Den Bosch, leggen we je graag uit wat de dagelijkse activiteiten van een winkelbeveiliger inhouden. Niet alleen voorkom of verminder je de derving van de winkel. Dat houdt in: de goederen die zonder kassabon de winkel verlaten. Maar ook voorkom je andere vormen van diefstal, vandalisme, brand, ongewenst gedrag en andere calamiteiten. Je bent goed herkenbaar voor het personeel en klanten van de winkel waar je wordt ingezet, door je maat-outfit. Daarnaast sta je klaar als representatieve gastheer/gastvrouw en aanspreekpunt in de winkel.

Ben je geïnteresseerd in een van onze beveiliging vacatures in Den Bosch?