Vacatures Winkelbeveiliger (Beveiliger-2) voor avonden en weekends

Voor de winkelbeveiliging van toonaangevende Retailers in de Regio Amsterdam zijn wij op zoek naar gediplomeerde beveiligers m/v (weekend).

Wanneer je een verantwoordelijke baan zoekt waarin je een steentje kunt bijdragen aan een prettiger samenleving en een rustige en veilige omgeving, is een job als winkelsurveillant misschien iets voor jou!

Je houdt preventief toezicht, signaleert eventuele onregelmatigheden en bent een uitstekend gastheer/vrouw van onze opdrachtgever. Je staat het winkelend publiek met raad en daad terzijde. En wanneer zich een dreigende situatie voordoet, weet je ook wat je te doen staat. Je kan handelend en doortastend optreden, zonder je kalmte te verliezen.

De beveiliger m/v waar wij naar op zoek zijn, beschikt over:

  • Het diploma Beveiliger-2 (voorheen ABM);
  • Onbesproken gedrag *;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Een stevige persoonlijkheid met een stabiel karakter;
  • Een representatief uiterlijk;
  • Beloning conform de CAO particuliere beveiliging.

Aanvullende eisen: screening door de Politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een positieve uitslag is voorwaarde voor aanname.

Kortom, ben jij op zoek naar een parttime baan, een leuke werkomgeving, beschik jij over een flexibele instelling en heb jij een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel, solliciteer HIER dan direct online.

Dank voor je aandacht voor ons bedrijf!

PS: de baan heeft dus een PART-TIME karakter, en je kunt, eenmaal in dienst in deze baan, opgeroepen worden voor inzet gedurende alle avonden van de week en de weekends.

Ben je daartoe niet bereid, geef dat dan duidelijk aan. Misschien kom je dan in aanmerking voor de reguliere vacatures!