Beveiliging vacatures Maastricht

Ben je al enige tijd op zoek naar een uitdagende baan als ">winkelbeveiliger in de buurt van Maastricht? Dan kan MAATbeveiliging zeker iets voor jou betekenen. We hebben beveiliging vacatures in Maastricht. Voor deze vacatures dien je wél in het bezit te zijn van Diploma Beveiliger 2. Heb je belangstelling voor zo'n vacature? Zin in een boeiende baan bij een leuk bedrijf? Dan kun je direct solliciteren door op de sollicitatie knop te klikken onderaan de pagina.
Wij maken, en dat ga je leuk vinden, een top-winkelbeveiliger van je op de MAAT Academy

MAATbeveiliging, de specialist in winkelbeveiliging

We zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in winkelbeveiliging en groeien momenteel in een razendsnel tempo. Het klantenbestand wordt groter en groter, vandaar dat bekende winkelketens ons volledig vertrouwen als het gaat om winkelbeveiliging. Dankzij deze ontwikkelingen zijn wij continu op zoek naar enthousiaste collega’s met een passie voor beveiliging.

MAATbeveiliging is een sterk en succesvol team met experts op het gebied van beveiliging, ben jij de persoon die ons team wilt komen versterken? Ben jij net dié keurige gastheer met een scherp oog voor ongewenste activiteiten? Zie je het bewaken van veiligheid, rust en orde als een echte uitdaging? Dan kun je per direct solliciteren op een van onze uitdagende beveiliging vacatures in Maastricht.

Activiteiten als winkelbeveiliger?

Als je nog niet hebt gesolliciteerd op een van onze winkelbeveiliging vacatures in Maastricht, leggen we je graag uit wat de dagelijkse activiteiten van een beveiliger zijn. Niet alleen voorkom of verminder je de derving van de winkel. Dat houdt in: de goederen die zonder kassabon de winkel verlaten. Maar ook voorkom je andere vormen van diefstal, vandalisme, brand, ongewenst gedrag en andere calamiteiten. Je bent meteen te herkennen door het personeel en klanten van de winkel waar je wordt ingezet. Naast het herkennen van ongewenste activiteiten dien je ook klaar te staan als keurige gastheer en aanspreekpunt van de winkel.

Ben je geïnteresseerd in een van onze beveiliging vacatures in Maastricht? Laat het ons weten door direct gebruik te maken van het sollicitatieformulier. Klik daarvoor op de onderstaande knop om direct te solliciteren.